Wilt u uw kind aanmelden voor onze school? Dan ontvangen wij u graag eerst voor een  kennismakingsgesprek op school. Natuurlijk krijgt u dan ook een rondleiding door de school. U kunt zich hier aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Uw kind en u zijn van harte welkom!

Neem contact op

Sfeer proeven op de basisschool

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u een goede indruk van onze werkwijze en de sfeer op ons Dalton Kindcentrum. Tijdens de kennismaking ontvangt u van ons de informatiegids en een aanmeldformulier. 

Als u besluit om uw kind bij ons aan te melden, dan kunt u het uitgereikte aanmeldformulier thuis invullen en opsturen naar school of bij ons inleveren. Na aanmelding ontvangt u tijdig bericht over de groep, waarin uw kind geplaatst wordt en maken we afspraken over de ‘wendagen’.

 

Kinderopvang en BSO

Wilt u ook gebruik maken van buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse opvang) dan vindt u de nodige informatie op de pagina van de kinderopvang. Op deze pagina vindt u ook de informatie over de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en over de peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Kinderopvang